Camping

Citycampstockholm är den personliga lilla campingen i Stockholm. Vackert belägen precis bredvid Flaten naturreservat och den vackra Flaten sjön. Perfekt camping om man vill utforska vår fantastiskt vackra huvudstad. Då den ligger centralt är den mycket uppskattad av hantverkare som är ute efter ett prisvärt boende under sin tid i Stockholm. I direkt anslutning ligger vår nybyggda Ställplatsstockholm, för er med husbil.

Camping på Flaten Camping i Stockholm

Det är väldigt bra allmänna kommunikationer för att ta sig vidare in till Stockholm eller kranskommuner.
C:a 300 meter från Citycampstockholm ligger busshållplatsen, det går fyra bussar per timma under morgon och kväll, och två bussar per timma på dagen. Det går även nattbussar som stannar i Älta, därifrån är det c:a 1,5 kilometer till campingen. Man kan också välja att ta cykeln till Skarpnäck centrum (c:a 10 minuter) och därifrån ta tunnelbanan.
På campingen finns det campingtomter med el, samt husbilsplatser med el. Det går även bra att ställa en husvagn på en husbilsplats, men då får man inte sätta upp ett förtält. C:a 150 meter före campingen ligger Ställplatsstockholm, läs mer om det under rubriken "Ställplats" i vänstra menyn.